Braam parket voor het leggen en onderhoud van parketvloeren

Reparatie en renovatie parketvloeren

Aanhelen

U heeft een stuk aan uw woonkamer bijgebouwd en nu wilt u dat de parketvloer doorloopt naar het nieuwe gedeelte. Wij kunnen bepalen wat het type parket is dat u heeft en met hetzelfde hout intanden of aanhelen, zodat er een naadloze overgang ontstaat.

In de meeste gevallen is het dan nodig om na het leggen van het nieuwe gedeelte de gehele parketvloer op te schuren en af te werken. Door onze ruime ervaring in dit soort werk is naderhand niet meer te zien waar de overgang heeft gezeten.

Reparaties

Uw parketvloer heeft schade opgelopen die van dusdanige aard is, dat alleen opnieuw schuren niet meer voldoet.

Een voorbeeld hiervan is een waterschade voor het aanrecht, die is ontstaan door het lekken van een afwasmachine. Er moet een gedeelte van het parket worden verwijderd en worden vervangen door nieuw hout, van hetzelfde type.
In de meeste gevallen is het dan nodig om na het leggen van het nieuwe gedeelte de gehele parketvloer op te schuren en af te werken.

In sommige gevallen volstaat het alleen schuren en afwerken van het gerepareerde gedeelte. Door onze ruime ervaring in dit soort werk is naderhand niet meer te zien waar de overgang heeft gezeten.

Stuur voor een vrijblijvende offerte een email of maak gebruik van ons contactformulier. Als u wilt komen wij vrijblijvend bij u thuis de vloer opnemen.
Ook dit is geheel gratis.

Vloerolieën

Het gebruik van vloerolie is een heel oud gebruik. In Azië werd dit al toegepast voordat er überhaupt al lak bestond.

Het grootste voordeel van het gebruik van olie is dat de houten vloer een natuurlijk uitstraling heeft, waarbij het motief van het hout niet verloren gaat. U kunt genieten van het echte hout.

Het tweede grote voordeel van het gebruik van vloerolie is dat, bij beschadigingen van de vloer, deze beschadigingen plaatselijk te repareren zijn, zonder dat u de gehele vloer hoeft af te schuren.

We zijn gespecialiseerd in het oliën van parketvloeren en adviseren u graag.

Het kleuren van uw vloer

Ook is het mogelijk pigment aan uw transparante olie toe te voegen om zodoende uw houten vloer de juiste kleur te geven. De gehele natuurlijke uitstraling van uw vloer blijft behouden bij het gebruik van gekleurde vloerolie.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Braam-Parket, uw Beste keus!

Voor al uw vragen kunt u ons nu bellen: 06 17 35 00 37 of e-mailen naar info@braam-parket.nl.

Website van Braam Parket Parkstad Limburg